Fashionflair header
9:26 am - 30/01/2013

Lady in Red

25 jan 063 225 jan 074 225 jan 082 225 jan 069 225 jan 090 225 jan 085 2

Kappa Bikbok / T-shirt Gina Tricot / Kavaj och skärp Second hand / Byxor H&M

Igår var jag klädd så här! Det roliga är att jag hade på mig outfiten förra veckan och kände direkt att det var en fashion week outfit. Därför har jag sparat att lägga upp dessa bilder. I alla fall – rött på rött, på rött. Så himla kul att gå runt som en lysande tomat eller en försenad tomte. Jag gillar’e! Vad tycker ni?

Coat BikBok / T-shirt Gina Tricot / blazer and belt Second hand / Pants H&M

Yesterday I was dressed like this! The funny thing is that I was wearing this outfit last week and knew immediately that it was a fashion week outfit. Therefore, I have saved this post for now. In any case – red on red on red. So much fun to walk around as a shining tomato or a delayed Santa. Me likey! What do you think?

Leave a comment

Linda- January 31, 2013 at 2:56 am
Women,you look stunning! blogg.inspo.nu
Linnea- January 30, 2013 at 4:28 pm
Så otroligt snyggt! :D Såg dig utanför H&M Design Award visningen och även där inne, blev helt fångad av din outfit och sprang sen över hela stan för att hitta något liknande. Tyvärr hittade jag inte röd kostym och inte heller nån röd kavaj, så det slutade med att jag gick till tygaffären och köpte mig rött tyg :)
StyleNonsense- January 30, 2013 at 11:53 am
I Want A Coloured Suit As Well As A Black Suit! StyleNonsense.blogspot.com
Rhea- January 30, 2013 at 10:31 am
Those are beautiful shades of red! Love the beige overcoat too with the outfit. :) Xx Rhea http://fuss.co.in
NEW POST: Blame It On Fashion - BACK FROM VENICE
VIEW POSTS - VIEW PROFILE