Fashionflair header
3:20 pm - 26/01/2013

The eye of the tiger

26 jan 001 2226 jan 006 22

 

Har precis tagit mig en liten powernap. Alldeles strax ska jag göra mig i ordning inför i kväll = Del 2 av 11 JAN 2013! Shit vilken fest det var. Jag kommer att hålla mig till en spritsort den här gången, haha. I alla fall så är temat rebell. Tänkte ha på mig den här grymma bomber jackan med en tiger på ryggen(Gina Tricot). Så jäkla ball! Plus att man kan vända den ut och in och få den helt i tiger mönster.

I’ve just taken me a little powernap. Quite soon I’ll get ready for tonight = Part 2 of January 11 2013! Last time was insane. I will take it a bit easier with the mixing alcohol this time, haha. Anyway, the theme of the party is rebel. Think I’m gonna wear this cool bomber jacket with a tiger on the back (Gina Tricot). So awesome! Plus, you can turn it inside out and get it completely in tiger pattern.

Leave a comment

Linda- January 27, 2013 at 5:45 am
Snygg! Jag föredrar tigern på ryggen. blogg.inspo.nu
Teodora- January 26, 2013 at 5:04 pm
Läckert! Du har väl inte glömt afrohårvideon, va :PPP http://theos-doros.blogspot.se/
ida- January 26, 2013 at 3:48 pm
å älskar sådant som man kan vända ut o in på , så fräck ! hoppas kvällen blir toppen!
NEW POST: Madelene Billman - Rainbow
VIEW POSTS - VIEW PROFILE