Fashionflair header
5:03 pm - 20/01/2013

Inka

20 jan 020 22

Just nu är jag i butiken i Sollentuna. Därför är detta tidsinställt. Ville bara visa er de här fina byxorna som jag fick i fredagsgåva av presskontoret ModinÅkerlind, Tack fina ni! De kommer från Bikbok och kostar 399 kronor. Helt klart värt! De finns även i vitt som kommer att vara hur fräsch som helst till sommaren. Ett måste köp!

Right now I’m working in the store in Sollentuna Centtum. Therefore, this is timed. Just wanted to show you these lovely pants that I got as a Friday gift from the pressoffice ModinÅkerlind, Thank you guys! They come from BikBok and costs 399 SEK. Definitely worth it! They are also available in white which will be awesome to wear this summer.

Leave a comment

Teodora- January 21, 2013 at 11:31 am
Jag tyckte inte att trycket vid sidorna var så fin, när man ser byxorna in the real life... http://theos-doros.blogspot.se/
ida- January 20, 2013 at 6:15 pm
dem är så jäkla snygga!
JosefineG- January 20, 2013 at 5:16 pm
superfina :)
NEW POST: Madelene Billman - plateau jungle
VIEW POSTS - VIEW PROFILE