Fashionflair header
12:35 pm - 19/01/2013

Gina Tricot + Nordisk Designskola

gina 3

Ja ni läste rätt! Den 24 Januari släpper Gina Tricot en exklusiv Hot couture inspirerad kollektion i samarbete med Nordisk Designskola. Kollektionen har fått namnet “Remake” och kommer att finnas till försäljning i Gina Tricots butik på Götgatan i Stockholm. Om du bor nära Malmö och har vägarna förbi Köpenhamn den 29 Januari tycker jag att du ska besöka butiken på Köpmagergade, kollektionen kommer även att finnas till försäljning där. Dessa klänningar är fantastiska bal klänningar. Skippa de gamla klassiska “prinsess” liknade och kör på något i denna stilen i stället. Ett tips bara! Nu kommer vi till det bästa – Intäkterna från kollektionen går oavkortat till UNICEF! Helst fantastiskt!

Yes you read correctly! GinaTricot will release a exclusive Hot couture inspired collection in a collaboration with Nordic Design School. The collection is called “Remake” and will be available for purchase the 24 of January in Gina tricots store at Götgatan in Stockholm. If you live near Malmö and Copenhagen are passing on January 29 I think you should visit the shop at Köpmagergade, because the collection will also be avalibe there. These dresses are fabulous prom dresses. Skip the old classic “princess” look, aand go for something like this instead. Just a little tip! Now we come to the best part – All the money that the collection raises will go to UNICEF! Absolutely amazing! 

Leave a comment

moncler mantel- January 30, 2013 at 11:16 am
Easy to understand,I like it!
INGRID WENELL- January 19, 2013 at 11:40 pm
vad roligt!! men hallå, götelaborg då?? ;(
Teodora- January 19, 2013 at 3:23 pm
Jag vill se mer av kollektionen... :P http://theos-doros.blogspot.se/
NEW POST: Hilda Sandström - TODAYS ESSENTIALS
VIEW POSTS - VIEW PROFILE