Fashionflair header
8:03 am - 18/01/2013

Blueberrie breakfast

17 jan 059 2

Börjar morgonen med en skål vaniljfil med blåbär + nya numret av sköna hem! Dock varar inte den lugna morgonen så länge till. Får nämligen fin-besök om några timmar. Vilket betyder att man vill ha fint hemma. Stress!

Begin the morning with a bowl of vanilla yoghurt with blueberries + new number of Sköna hem (beautiful homes)! But, my slow morning will soon be a stressfull one. I’m gonna have some lovely peopel visiting me in a few hours. Which means you want to have a clean home. Stress!

 

Leave a comment

Teodora- January 18, 2013 at 7:08 pm
Det ser väl gott ut! <3 http://theos-doros.blogspot.se/
JosefineG- January 18, 2013 at 10:22 am
åh vad mys :)
NEW POST: Hilda Sandström - ACCESSORIES
VIEW POSTS - VIEW PROFILE