Fashionflair header
11:40 pm - 12/01/2013

It’s a trend: Space Queen

Pics: Style.com

From the left: Blumarine, Paco Rabanne, Jil Sander, Gianfranco Ferré, Paco Rabanne f/w 2012

Om vi bortser från vår och sommar för ett tag och faktiskt fokuserar på det som händer här och nu. En trend för hösten och vintern har varit plagg av glansig silver yta. Har ni lyckats att införskaffa er något plagg av detta slag så kan jag med glädje berätta att trenden även håller i sig till våren. Men det får bli ett senare inlägg.

If we ignore the spring and summer for a while and actually focus on what is happening here and now. A trend this fall and winter has been the garment of shiny silver surface. Have you managed to procure a garment of this kind, I can happily tell you that the trend also continues in the spring. But that will be a later post.

Leave a comment

INGRID WENELL- January 13, 2013 at 9:50 pm
härligt! då plockar jag fram silverklackarna :) älskar kappan från Jil Sander <3
Teodora- January 13, 2013 at 11:02 am
Det finns en Hunkydory kjol i silver jag vill ha så desperat!!! <3 http://theos-doros.blogspot.se/
NEW POST: Hilda Sandström - L
VIEW POSTS - VIEW PROFILE