Fashionflair header
9:40 am - 08/01/2013

Kolla in detta!!

tavling_1_ny

Mer information, här!

Alltså hur bra är inte detta? Jag kommer själv att medverka på Gina Tricot’s förmingel, samt på öppningsfesten. Hur kul vore det inte om vinnaren fick bli en av mina läsare? Skynda er att tävla. Sista tävlingsdagen är nu på fredag. Allt du behöver att göra är att skriva en motivering på max 40 ord, och svara på frågan “I vilken stad ligger Gina Tricots huvudkontor“. Ange sedan Namn, mailadress, telefon nummer, stad och födelseår och maila detta till seasonstartevent@ginatricot.com. (Du måste ha fyllt 18 år för att delta i tävlingen)

Leave a comment

Teodora- January 8, 2013 at 9:53 am
Tack för möjligheten, jag ska definitivt delta! http://theos-doros.blogspot.se/
NEW POST: heygia - Teresa
VIEW POSTS - VIEW PROFILE