Fashionflair header
12:42 pm - 07/01/2013

Hate this!!

Jag vaknade med världens huvudvärk och onda leder imorse. Ligger fortfarande kvar i sängen men tänker snart att förflytta mig till soffan där tvn väntar. Problemet med mig när jag är sjuk är att jag inte kan sitta still. Jag har jätte lätt för att bli uttråkad och måste hela tiden sysselsätta mig med något. Kan inte lägga mina planeringar åt sidan utan måste jobba ändå. Det enda rätta hade varit att sjukskriva sig från Bikbok i helgen. Men jag ville verkligen jobba! Vilket jag får sota för idag. Har mått kasst i en vecka nu. Det är inte sunt för kroppen att få två rejäla influensa förkylningar inom loppen av en månad. Det är bara att inse att jag måste vila, äta och dricka mycket! Hoppas att ni förstår <3

I woke up with a headache and achy joints this morning. I’m still lying in bed but soon I’m goining to move myself  to the couch where the TV waiting. The problem with me when I’m sick, is that I can’t sit still. It’s really easy for me to get bored and I constantly have to occupy myself with something. Just can’t put my plans aside. The right thing would have been to take sick leave from BikBok this weekend. But I really wanted to work! Which I have to pay for today. It is not healthy for your body to get two flu colds in races of a month. Wich means that I need to rest, eat and drink a lot. And hopefully get well soon. I Hope you understand <3

Leave a comment

Isabel- January 9, 2013 at 11:59 am
Bra att höra, krya på dig nu! :)
Hanna Hultinsson- January 7, 2013 at 10:17 pm
Så fin du är och hoppas du kommer bli bättre snart. lät inget vidare med två influensor inom en månad. Krya kram <3
JosefineG- January 7, 2013 at 9:24 pm
krya på dig :)
Teodora- January 7, 2013 at 4:52 pm
Samma här med huvudvär i morse. Har det fortfarande. Det suger! Krya på dig! http://theos-doros.blogspot.se/
Isabel- January 7, 2013 at 3:16 pm
Det är inte bara bra för din kropp att sjukskriva dig utan också för dina medarbetare! Vore hemskt om de också blev sjuka :/
catarina- January 7, 2013 at 2:15 pm
krya på dig!!
Ebba- January 7, 2013 at 2:14 pm
Ush då, hade med två influensor på rad i höstas, det är inte kul alltså, precis när man börjar bli människa igen liksom... Krya på dig<3
ida- January 7, 2013 at 12:54 pm
så otroligt fin du är, ush låter inget vidare alls, vila upp dig rejällt, krya!
NEW POST: Hilda Sandström - WORK
VIEW POSTS - VIEW PROFILE