Fashionflair header
11:07 am - 06/01/2013

Love you guys,

Jag tycker att det är helt fantastiskt att jag har så många fina läsare där ute. Bara tanken av att det finns någon som är intresserad av mitt liv, mina val av plagg eller inköp är helt otroligt i mina ögon. Bara det ger mig så himla mycket glädje, värme och orken att fortsätta kämpa. Jag kände att det var på tiden att tacka er för det! <3

Jag vet att många vill veta vad som kommer att hända med bloggen (som jag skrivit om tidigare). Det är egentligen ingen större förändring. Det handlar inte om någon flytt eller så, jag gillar Freshnet på tok för mycket för det i nuläget. Men det kommer att bli en nystart och hända nya och spännande saker med bloggen. Jag hoppas innerligt att ni vill fortsätta att följa med!

I think it is absolutely amazing that I have so many fine readers out there. Just the thought that there is someone who is interested in my life, my choice of clothing or purchase is unbelievable in my eyes. That alone gives me so much joy, warmth and strength to keep fighting. I felt it was time to thank you for it! <3

I know that many of you want to know what is going to happen with the blog (which I wrote about earlier). There is really no major change. It’s not about moving the blog, I like Freshnet way too much for it. It’s going to be a new start with lots of new and exciting features on the blog. I sincerely hope that you will continue to following me!

Leave a comment

Teodora- January 6, 2013 at 6:10 pm
Du har förtjänat det! <3 http://theos-doros.blogspot.se/
louis vuitton handbags outlet- January 6, 2013 at 4:55 pm
Enjoyed looking at this, very good stuff, thanks . "The hunger for love is much more difficult to remove than the hunger for bread." by Mother Theresa. louis vuitton handbags outlet http://www.louisvuittonoutletstorelove.com/
JosefineG- January 6, 2013 at 12:32 pm
fin bild :)
catarina- January 6, 2013 at 11:43 am
klart man hänger med :D
NEW POST: Madelene Billman - plateau jungle
VIEW POSTS - VIEW PROFILE