Fashionflair header
11:16 pm - 03/01/2013

Hair thoughts

Just nu håller jag på att spara ut mitt hår (som ni kanske har märkt). Det är en process som innebär att jag inte färgar håret. Jag använder heller inte värmetänger varje dag eftersom att det leder till ett torrt hår som lätt går av. Jag tror att man måste köra på det om man verkligen vill spara ut håret. Men självklart är jag sugen på en förändring. För några år sedan hade jag kopparrött hår. Vilket som sagt inte är aktuellt just nu. Men till nästa höst kan det hända att jag kör på looken som visas på bilden. Vore kul att höra era åsikter. Skulle jag passa i det tror ni?

Right now I’m saving my hair (as you may have noticed). It’s a process that means that  I don’t colour my hair. I also don’t use heat tongs every day because it leads to dry hair that easily breaks. I think you have to go with this if you really want to save your hair. But of course I’m hungry for a change. A few years ago I had copper red hair. Which as I said is not relevant right now. But next fall, it may happen that I run on the look shown in the picture. Would be great to hear your opinions. Would that look fit mey?

Leave a comment

Märta- January 8, 2013 at 7:30 pm
Jag tycker du är fantastiskt fin i blont!
JosefineG- January 4, 2013 at 1:25 pm
absolut :)
Yvonne- January 4, 2013 at 11:02 am
Hej Madeleine! Jag har en fråga angående dina foton som du tar själv. Antar att du har ett stativ till din kamera? Vilket i så fall? Jag har också en Canon 550D men har inte köpt till något filter eller så. Du kanske har tips på ett bra sådant? När du väl tar bilder (med stativ?) kör du på självutlösare eller fjärrutlösare? Tacksam för svar! :)
NEW POST: heygia - Teresa
VIEW POSTS - VIEW PROFILE