Fashionflair header
9:23 pm - 01/01/2013

My new years eve

Hoppas att ni hade en fantastisk kväll igår.Det hade utan tvivlan jag i alla fall. Vi var hemma hos fina Michelle och hennes kille och åt fantastisk nyårs middag. I sällskapet fanns även bästa Niko och Semra, med mera såklart! Vad hittade ni på för skojsigt? Åt ni något helt fantastiskt? Dela med er ;D

Hope you had a great evening yesterday. I certainly had? We were at lovely Michelle and her guy’s place and hade a fantastic New Year dinner. What did you guys do?

Leave a comment

Linnea- January 4, 2013 at 12:56 pm
Ser underbart ut! :) Min nyårsnatt firade jag på en festival/konferens som heter UNITE 13 i Jönköping. Med tusen personer firade jag in 2013 med dans skratt hög musik och en otrolig glädje, kunde inte haft det bättre! :D
Mira- January 3, 2013 at 11:30 am
Happy new year and all the best wishes for you!!! I ate and drank too much but had an awesome night :-) xo
JosefineG- January 2, 2013 at 8:51 am
åh vad härligt det ser ut :D
Melissa- January 2, 2013 at 12:52 am
Great pictures! Looks like such a fun night. I'm obsessed with your hair, btw. It's what I wish mine would do. <3 Melissa wildflwrchild.blogspot.com
Hanna Hultinsson- January 1, 2013 at 10:51 pm
Oh vilka härliga bilder. Jag åt världens godaste Pannacotta som jag hade gjort som var med vanilj och choklad smak med hallon på (Y) grymt gott. Hade också en jätte bra kväll med härliga vänner och familj. lyckade till och med få i väg alla raketer i regnet och blåsten. Kram Hanna
NEW POST: Blame It On Fashion - STRIPES ON STRIPES
VIEW POSTS - VIEW PROFILE