Fashionflair header
10:41 am - 30/12/2012

Oil

Bag H&M, 199 SEK

Vaknade och ville inte allt gå upp ur sängen idag! Den var så varm och gosig. Men plikten kallar, ska alldeles strax kila iväg till jobbet. Är inte så värst taggad nu men sen när jag väl är där kommer det att rulla på bra (som vanligt). Vad ska ni göra idag?

I woke up this morning and didn’t want to leave bed! It was so warm and cozy. But, soon I’m off to work. I’m not really up for it. But when I’m finally there I know that It’s gonne feel so much better. What are you guys doing today?

Leave a comment

sophie grayling- December 30, 2012 at 3:46 pm
Wow, i adore the colour!
Teodora- December 30, 2012 at 12:12 pm
Samma här. Vill bara vara hemma och mysa med pojkvännen.
NEW POST: Signe Belfiore - I LOVE…
VIEW POSTS - VIEW PROFILE