Fashionflair header
11:42 am - 28/12/2012

I’s a trend: Red

Ny kategori på bloggen som jag hoppas att ni tycker är intressant. Jag tänkte uppdatera er med de genomgående trenderna som finns hos de olika stora modehusen. Framöver kommer ni att få se de kommande vår trenderna. Först ut är färgen rött! Som ni vet är jag ett stort fan av färg. Rött är även något som alla passar i, varför inte gå och leta bland all rea som finns i butikerna.

New category on the blog, I hope you find interesting. I’m going to update you with the consistent trends of the different fashionhouses. I want to inspire you by the coming spring trends. First up is the colour red! As you know, I am a big fan of colour. Red is also something that everyone fits in, why not go and search among all the sales.

Leave a comment

Dosta Radnjanska- December 28, 2012 at 10:31 pm
Enter my dress giveaway here: My first Giveaway
NEW POST: heygia - Hej Shiloh
VIEW POSTS - VIEW PROFILE