Fashionflair header
10:27 am - 27/12/2012

Grey kitty

Dress and hat, H&M

Hej fina ni! Bloggen kommer att bli lite tråkig fram tills imorgon. Jag glömde min kamera laddare hemma hos mamma i Falköping = Paniiiiik! Men mamma var så snäll att skicka den på posten igår. Så den borde anlända idag eller imorgon. Tänkte att jag skulle visa er bilder på min fina gråa långklänning som jag köpte för ett tag sedan. Den kommer från H&M och kostade 199 kronor. Älskar att den är öppen i ryggen, gjord i bomull och är färgad i betong grått!

Hello my lovely readers! I forgot my camera charger when I was visiting my family over Christmas = Paniiiiic! But fortunately, my mom is gonna send me the charger by post. It should arrive later today or tomorrow. Anyway, on the picture there a dress that I bought a while ago. Love the open back and the colour!

Leave a comment

Linda- January 10, 2013 at 1:50 am
Men vilken fantastisk klänning, ryggen är helt magisk och 199;- blogg.inspo.nu
Teodora Koleva- December 27, 2012 at 8:46 pm
Du ser helt fantastiskt ut!!
Lisa- December 27, 2012 at 7:34 pm
wow, really pretty!
INGRID WENELL- December 27, 2012 at 5:20 pm
jättefin!! att glömma kameran är en bloggares mardröm! :O
NEW POST: BY FUNDA - HAWAII SHORTS
VIEW POSTS - VIEW PROFILE