Fashionflair header
3:52 pm - 25/12/2012

Giveaway: Custommade dress

Dress/Klänning, Custommade

Jag tänkte att jag skulle avsluta julkalendern imorgon. Har givit er några extra dagar på vissa luckor. Men förutom julkalendern tänkte jag att jag skulle lotta ut en likadan klänning som jag har på bilden. Den kommer från Custommade och är så himla fin. Man kan ha den både till vardag (som på bilden) men även till festligare tillfällen. Allt du behöver att göra för att vinna denna är att gå in på Custommades hemsida, leta upp ett plagg från deras vinter kollektion och berätta hur du skulle matcha det plagget. Glöm inte att skriva ditt fullständiga namn + din mail adress i kommentars fältet. Lycka till!

Vinnaren av Custommade klänningen blev Sophie Grayling med motiveringen: I love this shirt. http://www.custommade.dk/winter/22.html Id match with a faux leather skater shirt, a black bowling hat, cute litle black ribbon tied under the colour, red lipstick, black satchel bag and opaque tights.

 

tävlingen avslutas på torsdag!

I thought I would end the Christmas calendar tomorrow. I have given you a few extra days in some gaps, so keep writing comments. But besides the Christmast calendar, I thought I’d give away a similar dress that I have on the picture. It comes from Custommade and is so nice. You can dress it down and wear it on a weekday (as me in picture), but also wear it in more special occasions. All you need to do to win this is to go into Custommades website, look up a garment from their winter collection and tell me how you would match the garment. Do not forget to write your full name + your email address in the comment field. Good Luck!

Winner of Custommade dress are Sophie Grayling with the comment: I love this shirt. http://www.custommade.dk/winter/22.html Id match with a faux leather skater shirt, a black bowling hat, cute litle black ribbon tied under the color, red lipstick, black satchel bag and opaque tights.

Leave a comment

Malin- December 26, 2012 at 3:37 pm
Jag skulle matcha den fina toppen från look 6 (http://www.custommade.dk/winter/06.html) med en svart kort klockad skinnkjol, svarta höga klackar, enkla silver/guldringar och klarrött läppstift :) Malin Fleming malinfleming@hotmail.com
ntina- December 26, 2012 at 2:43 pm
I definetely love the jacket from the look 27!! I would match it with a pair of black strait trousers, high heel black shoes and a simple t-shirt! kisses!! Ntina Venetaki ntina_vene@hotmail.com
Madeleine olsson- December 26, 2012 at 1:42 pm
jag skulle matcha byxorna (look 9) med ett linne , halsband och en kappa/skinn jacka med ett par klackar.
Marion- December 26, 2012 at 11:26 am
Hey! i like the dress with the open back(look 33)! i would wear this with black heels(manolo blahnik style) ,red lipstick and nice earings!
Dosta Radnjanska- December 26, 2012 at 2:24 am
I love the Hailey pants i would wear it with chiffon shirt. Dosta Radnjanska radnjanska@gmail.com
Teodora Koleva- December 25, 2012 at 7:50 pm
Jag skulle matcha klänningen du har på dig med koftan på bilden: http://www.custommade.dk/winter/38.html Teodora Koleva oriental.heart@hotmail.com
catarina- December 25, 2012 at 7:30 pm
den häär klänningen http://www.custommade.dk/winter/38.html ihop med tunna svarta strumpbyxor, pumps & svarta läppar för att bryta av det "söta" ;) sen lockigt hår på den & förövrigt neutral make Catarina Stjernberg ctrna@hotmail.se
JS- December 25, 2012 at 6:01 pm
Jag skulle gärna ha tröjan från look 26 (http://www.custommade.dk/winter/26.html), och matcha med silvergråa "cigarette pants", tunt, blått skärp, någon mörkblå stilettklack i mocka, marinblå bredbrättad hatt, och en silvrig remväska? Jia-Ou Song. jiaou.song@gmail.com Passar på att önska God Jul, och tacka för en fin blogg, med mycket bra inspo.
shujun gong- December 25, 2012 at 5:52 pm
Love their Trille dress,love the pale pink color,will go perfectly with all my dark colored coats. Shujun Gong mgyydg@gmail.com
Marysia- December 25, 2012 at 5:49 pm
GUD VA FINA BILDER! Vad kostar klänningen? jätte fin i alla fall. Sen undrar jag även vad priset är på den klänningen du köpt från New Yorker? också sjukt fin. Kram och God jul
NEW POST: Columbine - DINNER TIME IN BARCELONA
VIEW POSTS - VIEW PROFILE