Fashionflair header
1:02 pm - 22/12/2012

Sneak a peek

Har spenderat förmiddagen med att slå in en väldans massa julklappar. Så skönt att ha det gjort! Annars så snöar det för fullt här i Falköping. Måste ändå erkänna så här dan före doppare dan att det är himla mysigt med snö! Här är en oufit som jag plockade med mig till Falköping och har på mig idag. Mer bilder kommer snart!

I have spend this afternoon wraping christmast presents. So nice to that it’s done! Otherwise, it has been snowing for two days now here in Falköping. Still, have to admit that it is quite nice with this winterland two days before Christmas Eve! Here’s an oufit that I have with me to Falköping and that I’m wearing  today. More pictures is on the way!

Leave a comment

Linnea- December 22, 2012 at 3:38 pm
Så sjukt snyggt! :D
NEW POST: Madelene Billman - plateau jungle
VIEW POSTS - VIEW PROFILE