Fashionflair header
1:32 pm - 11/12/2012

A tip!

Jag har försökt att göra det bästa av situationen nu när jag ligger sjuk. Har bland annat gjort julgodis, slagit in julklappar och fixat med annat pyssel. Här är bland annat små godis strutar. Notpappret och bokmärkena har jag köpt på Tradera. Super enkelt och jätte bra “ge-bort-grej” när man till exempel är bort bjuden på middag. tips!

I have tried to make the best of it now when I’m home sick. I made some christmas candy, wrapped presents and fixed with another stuff. Here, is are some candy cones. The note paper and bookmarks I bought on Tradera (eBay). It’s super easy and really good “give-away-thing” when, for example, you are invited out to a dinner. Tips!

Leave a comment

ida- December 11, 2012 at 3:00 pm
så fint papper ! bra tips !
NEW POST: heygia - camila
VIEW POSTS - VIEW PROFILE