Fashionflair header
10:10 pm - 09/12/2012

thick socks and big sweaters

Lever för tillfället i raggsockor och stora stickade tröjor. Yes, jag är fortfarande sjuk! Jobbigt när man drar på sig något som inte verkar vilja gå över. Jag har ingen ork att göra något i stort sett. Igår var det sol på förmiddagen – jag tänkte “åh, om jag bara kunde gå ut och ta en outfit bild”. Helt stört det här! Men men, vad ska man göra. Vill det inte ge sig är det ingen idé att göra uppror emot det. Hoppas att ni har överseende med detta! <3

Right now I’m living in thick socks and big sweaters. Yes, I’m still sick! Hate to get something that does not seem to want to go over. I have no energy to do anything basically. Yesterday we had such a nice weater. Snow and sunshine – thought “oh, if I could just go out and take an outfit picture.” But noooo!! Well, what can you do. There is no point to rebel against it. I hope you have patience with this! <3

Leave a comment

Sarah Naqvi- December 10, 2012 at 5:12 pm
Get well soon! :)
Camilla- December 10, 2012 at 8:00 am
Hej! Va tråkigt att va sjuk. Krya på dig! Vi ses snart. Det ska bli kul..... Kram camilla
catarina- December 10, 2012 at 7:15 am
krya på dig!! :(
NEW POST: Hilda Sandström - ACCESSORIES
VIEW POSTS - VIEW PROFILE