Fashionflair header
4:26 pm - 06/12/2012

I’m sick!!

Usch fy och bläääää! Igår innan jag skulle lämna Falköping kände jag mig otroligt trött och seg. Fick något förkylnings hämmande från mamma. Sen på tåget bröt det bara ut. Snoken rann, jag kände mig febrig och kall på samma gång. Plus att halsen började att känna sig tjockare och tjockare. Hela förmiddagen idag har jag advents pyntat och städat. Just nu är jag på jobbet och tycker väldigt synd om mig själv! buhuu……

Blööööhh! I’ve got the flu. it started yesterday when I was going to leave Falköping. This sucks so bad!! Anyway, right now I’m at work feeling sorry for myself.

Leave a comment

Marion- December 7, 2012 at 1:09 pm
Get well soon Madelene! The ginger really works!
NEW POST: BY FUNDA - KNEE LENGTH SKIRT
VIEW POSTS - VIEW PROFILE