Fashionflair header
1:41 pm - 04/12/2012

when the sky opens up

Hat Gina tricot / Jacket Nelly trend /Knit Issue 1.3 (nelly.com) / Skirt Nowhere / Shoes H&M / Bag new Yorker

Här är en outfit som jag helt har glömt bort att visa er! Det var en sån där dag när himmelen öppnade sig precis när jag höll på att ta bilderna. Suck! Gillar faktiskt mer snön som ligger på marken nu (ogilla mig inte för det) haha. I alla fall så älskar jag den här gröna kjolen från Nowhere. Jag är grymt sugen på de gröna brallorna också. För snygga!

Here is an outfit that I completely forgot to show you! It was one of those days when the sky just opened up just as I was taking pictures. Blööö! I actually accept the snow that is laying on the ground, haha. Anyway, I love this green skirt from Nowhere. I am cruelly hungry for the green pants too. So stylish!

Leave a comment

ida- December 4, 2012 at 3:32 pm
du e så himla fin i hatt, fina du
NEW POST: Hilda Sandström - BEAUTY
VIEW POSTS - VIEW PROFILE