Fashionflair header
10:45 pm - 29/11/2012

New Yorker Solna

Lite bilder från New Yorkers öppning i Solna Centrum! Vill passa på att tacka alla fina kunder som jag fick möjlighet att träffa och tjöta styling med. Jag hade så himla trevligt! Imorgon kommer det upp en liten tävling på bloggen. Håll utkik!

Some photos from the New Yorker opening in Solna! Want to thank all the nice customers I had the opportunity to meet. I hade such a wonderful time! Tomorrow it will go up a little competition on the blog. Stay tuned!

Leave a comment

Madeleine- November 30, 2012 at 6:22 am
Fina bilder från igår!:) kan inte du vara snäll och skicka de bilder som är på mig och de som du tog på kunderna jag sminkade? Vore jätte snällt! Min mail står nog ovan annars är det madeleinezetterberg123@hotmail.com Kram! Den långa blonda makeup artisten
NEW POST: Eddie - Pure foods pesto chips
VIEW POSTS - VIEW PROFILE