Fashionflair header
9:27 am - 27/11/2012

Gray days

Alltså helt ärligt, vad är det här för November väder!? Jag vill liksom inte ta ett steg utanför dörren!! Det blåser, regnar, är grått, mörkt och dystert! Näääeeee – fyfabian! Snart är det December (en av mina favorit månader) men min julkänsla är helt väck. Jag känner mig konstant trött och är sjukt oinspirerad. Är jag ensam om att känna detta!?

Honestly, this November weather is really worthless!! I dont want to take a step outside the door! It’s windy, rains, it’s gray, dark and gloomy! I hate this! Soon it’s December (one of my favorite months of the year) but my Christmas spirit is completely gone. I feel constantly tired and so uninspired. Am I alone in feeling this!?

Leave a comment

backlink software- November 28, 2012 at 12:03 pm
Thank you for all your valuable effort on this blog. Gloria really likes participating in investigation and it is easy to see why. Almost all know all about the compelling method you make valuable things by means of your web site and as well as welcome participation from some other people on this subject matter while my princess is being taught a whole lot. Take advantage of the remaining portion of the new year. You are conducting a brilliant job.
personalized nfl jerseys for kids'blog- November 28, 2012 at 10:26 am
I think other website proprietors should take this website as an model, very clean and fantastic user friendly style and design, let alone the content. You're an expert in this topic!
Anonymous- November 28, 2012 at 10:02 am
INGRID WENELL- November 27, 2012 at 7:45 pm
så mysiga bilder! ÄLSKAR shortsen! gjorde faktiskt ett inlägg idag om söta pyjamas-set :) lite av en last jag har ;) håller med om vädret, men jag vägrar tappa mina julkänslor och har pyntat för fullt här hemma! :)
Monika- November 27, 2012 at 4:49 pm
No, you're not alone. I'm super tired and uninspired too. One question, where is this super cute cup from? I'm a huge Mumins fan :)
Isabel- November 27, 2012 at 2:04 pm
Nä, du är absolut inte ensam! Känns som det är eftermiddag redan vid lunch. Men ända sen jag börjat ta Nonikapslar så har man fått energin tillbaka - det är en superfrukt som är släkt med kaffe-familjen och som är rik på många vitaminer, mineraler och antioxidanter. Om du känner dig trött så rekommenderar jag verkligen att ta dem under vinterhalvåret! Du kan läsa lite mer här http://www.superfruitstore.com/noni-c-130-1.aspx Haha låter som en drog jag tipsar om, men det är mer av ett kosttillskott.
Ebba- November 27, 2012 at 1:57 pm
1. Dina ögonbryn är perfektion! 2. hihi har med en sån mugg, så himla söt! 3. Håller med dig helt, ingen julkänsla för fem öre... Jag spolades bort på väg till bussen i morse, regnade som tusan:( kramis
NEW POST: Madelene Billman - plateau jungle
VIEW POSTS - VIEW PROFILE