Fashionflair header
12:37 pm - 24/11/2012

No one fights alone

Jag vill dela den här videon till er på grund av olika skäl. Ni kanske känner igen tjejen i videon. Världens finaste, fantastiska Elsa! Just nu är hon med om det ofattbara. Och jag försöker ofta att sätta mig in i hennes situation – Men det går inte! Jag har aldrig träffat Junior men kan utifrån videon och Elsas ord förstå hur mycket han kämpar och vilken vilja han faktiskt har.

Jag ringde mamma här om dagen. Anledningen var att jag ville kolla upp vilken blodgrupp jag tillhör. Jag tänker nämligen för första gången i mitt liv skänka blod. Vilket jag inte kan förstår att jag inte har gjort tidigare! Min fråga till er är nu – Är ni på!? Vi kan gå ihop i samlad trupp och göra hälsoundersökningen. Man kan anmäla sig på geblod.se så ringer de upp så att man får boka en tid. Sen antar jag att man kan gå in för drop in (men måste kolla upp detta).

Undersökningen görs för att kolla om man har bra värden, vilken blodgrupp man har, om man har bra järn nivå i kroppen osv. Att man är frisk helt enkelt! (Vill tacka min läsare Madelen som gav mig lite extra information)

Läs mer om Junior och andra drabbade på No one fight alone.

Leave a comment

bloons tower defense 4- December 22, 2012 at 7:45 am
I like this post :-) bloons tower defense 4
Madelen- November 24, 2012 at 1:27 pm
Hej! Vill främst informera lite om att för att ge blod så behöver du inte ha koll på vilken blodgrupp du har. Du lämnar heller inte blod vid rösta besöket. Utan då gör man en undersökning, tar blodpropp för att se så att man har bl.a. Bra värden, vilken blodgrupp m.m Alla som vill ge blod kan inte alltid ge blod pga att man väger för lite, dåligt med Järn osv osv.. Att ge blod är fantastisk, du bidrar till att någon annan kanske tom kan överleva, blodet man ger går även till forskning. Ännäl dig på geblod.se så ringer de upp dig o bokar en tid!
NEW POST: Madelene Billman - plateau jungle
VIEW POSTS - VIEW PROFILE