Fashionflair header
10:07 am - 23/11/2012

Black beauty

Min guldiga väska i all ära. Men har även hittat en annan favorit. Även denna fann jag på New Yorker i måndags. Love it! Fick även nys om att de kommer att öppna ett New Yorker i Solna nästa torsdag (29 nov) Tänkte faktiskt dra dit och kolla läget. Har upptäckt en helt ny butik som jag älskar!

My golden bag in all it’s glory. But also found another favorite. Even this, I found in the New Yorker store last Monday. Love it! Even got some news they will open a New Yorker store in Solna next Thursday (29 Nov). I’m definitely go there and check it out. Has discovered a new brand that I love!

Leave a comment

Fashionflair- November 26, 2012 at 8:12 pm
[...] att vara på öppningen av New Yorker butiken i Sola på torsdag. Precis som jag skrev för några dagar sedan. Men inte bara som åskådare utan nu som stil-rådgivare under eventet/öppningen. Yes, New [...]
NEW POST: BY FUNDA - EMBRYOLISSE CC CREAM
VIEW POSTS - VIEW PROFILE