Fashionflair header
10:46 am - 22/11/2012

MQ s/s 2013

Hängde med min fina Freshnet kollega Viola igår på MQ’s vår/sommar kollektion visning. Ett: visningen var på det mest perfekta stället – Operakällarens Veranda. Sjukt mysigt! Kollektionen bestod av mycket 50-tals inspirerat med skräddade och femenina siluetter. Mycket pasteller, neonfärgat men även det klassiska röda, marinblå och vita. Sportiga influenser syntes även i kollektionen. Gillas!

Hanging with my fine Freshnet collegue Viola yesterday on MQ’s spring/summer collection show. The location was at the most perfect place – Operakällarens porch. Nice! The collection consisted of very 50′s inspired with tailored and femenina silhouettes. Pastels, neon-colored, but also the classic red, navy and white. Sporty influences appeared also in the collection. Like!

Leave a comment

Ebba- November 22, 2012 at 1:34 pm
Är inte ett stort fan av MQ faktiskt, men den mintgröna/blå toppen såg väldigt fin ut! :)
Hell's Bitches - The Naked Truth- November 22, 2012 at 12:50 pm
Lovely pics!
NEW POST: BY FUNDA - SILK & LEATHER
VIEW POSTS - VIEW PROFILE