Fashionflair header
11:06 pm - 22/11/2012

Fade to W – By Weekday

Minglade runt på Weekday Götgatan för några timmar sedan. Hade turen att få en förhandstitt på Weekdays nya varumärke Fade to W. Märket kommer att släppas två gånger om året och ritas av utomstående designers. Först ut, och premiär designern är ingen mindre än den danska designern Stine Goya. Älskar den cleana siluetten ihop med spetsen. Plus att valen av färger får två tummar upp!

Mingled around at Weekday (Götgatan) a few hours ago. Were lucky to get a sneak preview of Weekdays new brand Fade to W. The brand will be released twice a year and are drawn by outside designers. First out, and prime designer is none other than the Danish designer Stine Goya. Love it cleana siluette  with the lace. Plus, the choices of colors gets two thumbs up!

Leave a comment

INGRID WENELL- November 23, 2012 at 6:13 pm
spännande!! ser också fram emot att se bilder från kommande &otherstories :) nu när man har personalkort hos hela H&M-familjen och allt ;)
NEW POST: Hilda Sandström - BEAUTY
VIEW POSTS - VIEW PROFILE