Fashionflair header
9:12 pm - 14/11/2012

Maison Martin Margiela

Imorgon släpper kollektionen vi alla har väntat på. Samarbetet mellan H&M och modehuset Maison Martin Margiela. Jag hade ikväll möjligheten att shoppa och kolla in kollektionen innan den släpps. Alltså helt galet trevligt! Plus att det fanns så otroligt mycket fint. Det är sådana här dagar man önskar att alla de triss man köpt under sin livstid åtminstone hade gett en miljon vinst. Ska ni handla något imorgon?

Tomorrow releases collection we’ve all been waiting for. The collaboration between H&M and the fashion house Maison Martin Margiela. Tonight I had the opportunity to shop and check out the collection before the release. Crazy! I found so many awesome pieces. Day’s like this, I wish I could have won the lottery. Are you going to buy something tomorrow?

Leave a comment

Isabel- November 15, 2012 at 11:56 am
Tänkte vänta och se vad som blir över. Med Marni kollektionen kände man sig lite dum då de fortsatte producera vissa populära plagg, och sedan hamnade dom även på rea med runt 60% rabatt. Så, nej, aldrig att jag hoppar på och köper något för full pris som senare ändå kommer rabatteras stort.
Ebba- November 15, 2012 at 8:08 am
Köpte du något? :D
lolli- November 15, 2012 at 6:56 am
i love this collab! going to try and get the body suit www.lollihearts.co.uk
ida- November 14, 2012 at 11:42 pm
skinnjackan e grymme
NEW POST: Madelene Billman - plateau jungle
VIEW POSTS - VIEW PROFILE