Fashionflair header
1:47 pm - 13/11/2012

TÄVLING –

Nu till helgen hålls modemässan “Milk & Cookies” utanför Stockholm. Jag kommer kommer ju självklart vara där och har nu fått äran att tävla ut tio biljetter till mina fantastiska läsare! Mer info om mässan finner ni här.

Ni kommer inte bara kunna att ta del av fantastiska märken, kläder, skor och accessoarer – utan även ha möjlighet att handla med upp till 75% rabatt. Hur urballat är inte de!?Mässan kommer även att kryddas med live DJ och andra live framträdanden. Det skulle vara så himla kul att få hänga med er! Skriv erat namn + mailadress i kommentars fältet så drar jag vinnarna imorgon.

Lycka till!

 

Leave a comment

Hdelic- November 14, 2012 at 10:10 pm
Gud vad kul! Jag är på :D Harun D harundelic@live.com
Hell's Bitches - The Naked Truth- November 13, 2012 at 2:10 pm
Grym tävling, I'm in! Malin S. hellsblogg@hotmail.com
NEW POST: BY FUNDA - WEEKEND LOOK
VIEW POSTS - VIEW PROFILE