Fashionflair header
10:41 pm - 12/11/2012

Homemade bread!

Det bästa jag vet, som jag tyvärr inte har haft tid med det senaste – Att baka bröd! Ni anar inte hur gott det doftar här hemma nu. Fantastiskt! Brukar ni att baka bröd? Eller vill ni prova på?! Det är hur simpelt som helst. Skriv din mail adress i kommentars fältet så mailar jag receptet.

The best I know, which I unfortunately I haven’t had time to do lately – bake bread! You have no idea how good it smells here at home right now. Amazing! Do you bake? Or would you want to try?! It’s so simple. Enter your email address in the comment field and I will email the recipe.

Leave a comment

Iman- November 15, 2012 at 6:15 pm
I really like to bake. And i LOVE your blog. You have an amazing style. Greetings from Germany. And already a big thank you for the recipe. ;) ooimanoo@hotmail.de
li- November 13, 2012 at 11:14 pm
Åh jag vill hemskt gärna ha receptet, ser mumma ut =)
Katerina- November 13, 2012 at 9:45 pm
kaczka333@seznam.cz
paulina- November 13, 2012 at 9:44 pm
jag ÄLSKAR bröd. tyvärr äter jag det inte ALLS ofta (du vet GIdieten). lite bröd tycker jag dock man får unna sig vid speciella tillfällen, så jag skulle gärna vela ha recepten! :D paulina_suonvieri@hotmail.com
Madeleine- November 13, 2012 at 11:07 am
Hej Madelene! Vill jättegärna ha receptet, här är min mailadress: madde_pee@hotmail.com. Ska flytta in i min egna lägenhet vid årsskiftet och ska verkligen passa på att baka gott bröd och söta cupcakes som aldrig förr :D! Tack för en inspirerande blogg och frågestunden! Började följa dig för några veckor sedan, and I like ut so far! Kram
Ebba- November 13, 2012 at 10:25 am
Det ser sjukt gott ut! Du får gärna skicka receptet till mig :D
marion- November 13, 2012 at 10:09 am
I would like to email me the recipe!! maya_maraki@hotmail.com It looks delicious and healthy!
Ellen- November 13, 2012 at 10:06 am
Jag vill jättegärna ha recept. Ser supergott ut! :) ellenwestin@hotmail.com
Ariana LLeshaj
oari- November 13, 2012 at 9:59 am
Ariana_Lleshaj@hotmail.com hahah =) puss
Anne- November 12, 2012 at 11:56 pm
Oj, vad gott det ser ut! Hur lång tid tog det att baka rågbrödet? Skulle verkligen vilja prova baka ett sånt, men hittar alltid bara recept som är långtids-projekt. Och det pallar jag inte ge mig i kast med, haha :)
NEW POST: Hilda Sandström - BEAUTY
VIEW POSTS - VIEW PROFILE