Fashionflair header
10:13 am - 14/10/2012

Kind of my first photoshoot

Photographer: Jesse Laitinen   Model: Isabel S (Stockholmsgruppen)   Make up: Beatrice Westlund   Styling: Me

Rensade datorn här om dagen och hittade arkivet med mina gamla plåtningar. Här är den andra plåtningen jag gjorde för ca 2 år sedan. Den första räknas inte och måste ändå erkänna att jag var en aning lost då. Här ser man i alla fall att bilderna har en röd tråd/ett tema. Jag tycker själv att jag har gjort grymma framsteg. Det är inte varje dag man klappar sig själv på axeln. Vilket man borde göra oftare. Jag känner verkligen en stark vilja och vill bara ut och styla mer editorials.

Annars så sticker jag iväg och jobbar strax. Have a lovely day!

Cleaned the computer the other day and found a map with some old shoots. Here is the second shoot I did about 2 years ago. The first one i did does not count, and still have to admit I was a little lost at that time. Here you can see that the images have a common thread/theme. I think that I have made an awesome progress. It’s not every day you give yourself credit. I should do that more often. I really feel a strong desire and just want out and style more editorials.

Leave a comment

Sandra- October 18, 2012 at 9:24 am
Hej! Jag tycker du gör helt rätt i att klappa dig själv på axeln, jag har följt din blogg under något års tid och du är fantastiskt duktig på det du gör! Din blogg är jätteinspirerande på alla sätt och vis!
NEW POST: Signe Belfiore - I LOVE…
VIEW POSTS - VIEW PROFILE