Fashionflair header
2:07 pm - 14/10/2012

Golden nails

Nailpolish, H&M 19 SEK

Har använt det här nagellacket ett bra tag nu. Målar i om det skulle vara av skavt och känner inte att jag vill byta färg riktigt än. Det passar liksom till allt! Och det bästa måste nog ändå vara priset. Jag tror det var 19 kronor jag fick betala. KAP!!

Have used this nailpolish a while now. I just put on a new layer if it would rub off and don’t feel that I want to change the color just yet. It fits with everything! And the best thing must be the price. I think it was 19 SEK (about 3 USD) I had to pay. WHAT A BARGAIN!

Leave a comment

Madeleine Nyberg- October 16, 2012 at 11:15 am
Hej! Wow, vilken fin blogg. Jag ska börja följa dig :)
INGRID WENELL- October 15, 2012 at 5:08 pm
ser tjusigt ut!!
NEW POST: BY FUNDA - LINEN TEES
VIEW POSTS - VIEW PROFILE