Fashionflair header
10:36 am - 13/10/2012

Angora

Angora knit, H&M

Har haft några tuffa nätter med dålig sömn. Brukar ni också ha det? Jag kan ha en natt med 2-4 timmars sömn och dagen efter tänka “men ikväll kommer jag att somna tidigt”. Dock så har det inte varit så de senaste nätterna. Tror att jag går och spänner mig/oroar mig för något. Hmm!! Är det någon som har ett bra tips på hur man slappnar av kanske?

Have had some tuff nights with a fwe hours of sleep. Do you have the same problem? I can have a night with 2-4 hours of sleep and the next day thinking “but tonight I’m going to sleep early.” However, it has not been like that the last few nights. Think I’m going around and worrying about something. Hmm! Does anyone have a good tip on how to relax, maybe?

Leave a comment

the garage starlets- October 13, 2012 at 1:18 pm
Beautiful photos and sweater! Love it xoxo http://www.thegaragestarlets.com/
NEW POST: Madelene Billman - Good Times, Bad Times
VIEW POSTS - VIEW PROFILE