Fashionflair header
11:08 am - 12/10/2012

Bring in the fall

glass jars and inka cushion, H&M

För några dagar sedan kom jag på att det faktiskt är höst ute. Lite konstigt kanske, men här i Stockholm tycker jag inte att det där kalla luften kom förrens för 1,5 – 2 veckor sedan. När man måste börja använda vantar och mössa –  Då är det dags! haha… Beställde hem lite heminrednings detaljer. Bland annat glasburkarna som ni ser i fönstret på bilden. Hittade även några fina kuddfodral på H&M’s hemsida (de som är inka mönstrade). Har ni börjat att ta in hösten än? Kan inte ni maila länkar isf?

A few days ago I realized that it’s actually fall outside. Agree that it sounds a bit strange, but here in Stockholm, the cold air didn’t arive until for like 1.5 – 2 weeks ago. When you need to start using gloves and a hats – It’s time! haha… Ordered home a little home furnishing details. Among other the jars as you can see in the window on the images. I also found some nice cushion on H&M’s website (they with inca patterned). Have you started to take in the fall yet? Can’t you email me some inspiration links?

Leave a comment

Magda- October 14, 2012 at 8:43 pm
Beautiful home! http://ohhappyday.com/category/home-decor/ http://poppytalk.blogspot.de/ http://sarahhearts.com/
Sofia- October 14, 2012 at 7:59 pm
Varifrån är den fina gardinen? :)
Carola- October 12, 2012 at 8:33 pm
love the jars! Heartbeats //Vienna Wedekind//
katerina- October 12, 2012 at 2:33 pm
beautiful!
vivi- October 12, 2012 at 1:17 pm
Underbara bilder! :D withasilverlining.blogspot.com
NEW POST: Columbine - DINNER TIME IN BARCELONA
VIEW POSTS - VIEW PROFILE