Fashionflair header
9:28 am - 07/10/2012

Perfect fall lips

Lipstick, Gina Tricot 59 SEK

Fick med mig det här läppstiftet hem från Gina Tricot här om dagen. Och vet ni, jag älskar det! Färgen ser väldigt vinröd ut på bilden. Men i verkligheten har den även inslag av plommon. Yes, med detta får man de perfekta höst läpparna! Sen måste jag få säga att designen på Ginas smink ser väldigt lyxig ut i förhållande till priset. Gillar att den finns en svag magnet mellan locket och stiftet, vilket gör att det håller sig på plats i väskan. Stort plus!!

Got me this lipstick from Gina Tricot the other day. And Ijust love it! The colour looks very dark red on the image. But in reality, it also has hints of plum. Yes, I’m gonna have the perfect lips this fall! I must also say that the design of Gina tricot makeup looks very luxurious in relation to price. Like that it is a weak magnet between the cover and the pin, so it stays in place in the bag. Big plus!

Leave a comment

StyleNonsense- October 7, 2012 at 12:54 pm
I'm Dyyyying For A Red/Plum Lipstick! Instant Follow! StyleNonsense.blogspot.com
ida- October 7, 2012 at 11:19 am
å va heter färgen ? den ser super läcker ut
NEW POST: BY FUNDA - KNEE LENGTH SKIRT
VIEW POSTS - VIEW PROFILE