Fashionflair header
6:55 pm - 05/10/2012

Floral

Sprungit runt på stan idag och samlat ihop lite kläder till måndagens plåtning. Mötte upp Rami för en chai latte i solen. Rami är fin som snus! Det är även han som har hjälpt mig att ta dessa bilder. Jag har haft på mig min nya höstkappa som jag köpte på Asos sommar rea (älskar), byxor från Bikbok, Skor och polo H&M, solglasögon från Lindex.

Have been running around town today and gathered some clothes for Monday’s shoot. Met up Rami for a chai latte in the sun. Rami is so awesome! It is also he who has helped me taken these pictures. I’ve had my new autumn coat that I bought at Asos summer sale (love), pants from BikBok, shoes and polo H&M, sunglasses from Lindex.

Leave a comment

Cátia- October 6, 2012 at 11:55 am
wow, love the pants!
ida- October 6, 2012 at 8:38 am
riktigt snyggt! gillar pantsen
NEW POST: Columbine - THE ART OF PACKING
VIEW POSTS - VIEW PROFILE