Fashionflair header
10:36 am - 04/10/2012

You need a fashion shower – Visit H&M today

ANNA DELLO RUSSO! Namnet som kommer att dyka upp här på bloggen med jämna mellanrum. Kvinnan är ju helt fantastisk! Idag släpps hennes efterlängtade accessoar kollektion på H&M. Jag är grymt besviken på mig själv att jag inte ställde mig och köade. Dock så öser regnet ner utanför fönstret och sängen var på tok för varm för att lämna. Jag gjorde ett försök på nätet istället vilket inte var så lyckat. VILL HA SOLGLASÖGONEN MED KROKODILER!! Är det någon som har två par så får ni gärna höra av er ;D

Btw, försöker att få in den här låten som ringsignal på min Iphone. Någon som vet hur man gör?

ANNA DELLO RUSSO! The name that will appear here on the blog now and then. The woman is amazing! Today they released her long-awaited accessory collection at H&M. I am sorely disappointed in myself that I  dodn’t got myself out of bed and went and stand in the line. However, as the rain pours down outside the window and the bed was way too warm to leave. I made an effort online instead which was not so successful. WANT the sunglasses with CROCODILES! Does anyone have two pair and want to sell me one? ;D

Btw, trying to get this song as a ringtone on my iPhone. Anyone know how to do?

Leave a comment

JS- October 5, 2012 at 1:26 am
Mja, man kan rippa från youtube med valfri nätbaserad mjukvara. Du kan googla "youtube to mp3"... eller är det AAC som funkar bäst med iTunes? Hm...
kollektionen är tyvärr inte alls min stil, men om några av smyckena hade funnits i silver så hade jag nog köat. Jag är nämligen ingen guld-tjej :P
NEW POST: BY FUNDA - HAWAII SHORTS
VIEW POSTS - VIEW PROFILE