Fashionflair header
11:40 pm - 01/10/2012

Night with pearls

Var som sagt på premiär visningen av Project Runway Sverige tidigare. Måste ändå säga att programmet höll toppklass och hade samma standard som den Amerikanska versionen. Sofi var sjukt snygg, juryn höll en bra och proffsig nivå och deltagarna är intressanta. Det ska bli sjukt kul att få följa deras resa. Missade ni första programmet kan ni se det igen på tv3play. Detta hade jag på mig – Kavaj från Cubus, keps Kappahl, jeans och skjorta Bikbok.

Where  at the premiere of Project Runway Sweden earlier. Must say that the program was excellent and had the same standard as the American version. The hoste Sofi was looking gorgeous, the jury gave a good and professional level, and participants are interesting. It will be really fun to follow their journey. Here is what I wore – Jacket Cubus, cap Kappahl, jeans amd shirt Bikbok.

Leave a comment

MADDISENJ- October 3, 2012 at 9:32 pm
Wow, du är fantastiskt snygg. Har precis hittat en ny favoritblogg att inspireras av!
Angelica- October 2, 2012 at 8:16 pm
Otroligt snygg kavaj, väntar själv på att byxorna ska komma till butiken. Inspirerande blogg förresten ;) www.lyremar.blogspot.se
billige Brautkleider- October 2, 2012 at 6:54 pm
This is one awesome blog post. Keep writing.'s a Very good, very useful to me, Thank you very much
ida- October 2, 2012 at 8:45 am
grymt snygg jacka
NEW POST: Blame It On Fashion - BLUE LACE AND A PINK TOUCH
VIEW POSTS - VIEW PROFILE