Fashionflair header
9:28 pm - 30/09/2012

Project runway sverige – Måndag 20.00 – Tv3

Änligen har vi fått Project Runway till Sverige! Det var sannerligen på tiden. För visst är det konstigt att vi inte haft en svensk version tidigare? Jag menar, med tanke på hur framgångsrika vi svenskar är när det kommer till mode och design. En jätte applåd till TV3 som nu vill göra en storsatsning av den Amerikanska förlagan.

Som ni kanske redan vet har jag ett sjukt stort intresse för mode. Men jag gillar inte bara kläder utan tycker även att själva processen är väldigt intressant. Från att designa, till sjävla skapandet, och att slutligen få se resultatet på catwalken.

Imorgon (den 1 okt) klockan 20.00 drar alltså Project Runway Sverige igång. Jag kommer att hänga med Rami för att se premiärvisningen. Sjukt peppad!
Programledaren Heidi Klum byts ut mot ingen mindre än vår fantastiska Sofi Fahrman. Antar att ingen närmare presentation är nödvändig?! Hennes följeslagare i juryn är designern Marcel Marongiu och Pr-kvinnan Rossana Mariano. Mentor/stilcoach för deltagarna kommer att vara Rohdi Heintz. Mest känd i Sverige som designern bakom de första Björn Borg kallingarna. Vill ni veta mer om jurryn och Rohdi kan ni klicka här!
-
Jag är jätte nyfiken på att få se vad de tolv okända designerna kommer att kriera. Är inte ni det? Deltagarna kommer att bestå av sex killar och sex tjejer, vars sommar har spenderats under Filmhusets tak i Stockholm. Där både syateljé och cat walk byggdes upp. Tänk er vilken upplevelse!
-
Nu är ju bara frågan: Vad blir Sofis Auf Wiedersehen när den första deltagaren åker ut? Det får vi veta imorgon…
Leave a comment

Isabel- October 1, 2012 at 9:30 am
Hoppas bara de inte förlöjligar den som de gjorde med Top Model. Jag förstår att man kanske vill ha in lite udda karaktärer för det gör bra TV men jag tror det skulle uppskattas mer om de gjorde programmen lite mer professionellt.
IDASWARDROBE.com- October 1, 2012 at 2:43 am
Har längtat så efter premiären o det ska bli så spännande imorgon! :)
NEW POST: heygia - Hej Shiloh
VIEW POSTS - VIEW PROFILE