Fashionflair header
11:46 am - 27/09/2012

Love my new hanger

Hanger, H&M

Köpte ett två pack med galgar från H&M här om dagen. Den ena visas på bilden. Visst är den fin!? På den andra står det My favorite piece. Det är nästan så att jag skulle vilja göra små spår i den ena galgen och hänga smycken på. Det kommer i alla fall att bli mycket roligare att hänga upp de kläder jag vill visa er på dessa.

Bought a two pack with hangers from H&M the other day. The one is shown on the picture. Isn’t it nice!? The other have the text My favorite piece. It’s almost as if I would make small groove one hanger and hang jewelry on it. Hmmm.. Anyway, It will be a lot more fun to hang the clothes I want to show you these ones.

Leave a comment

catarina- September 27, 2012 at 6:24 pm
vilket H&M går man till för att hitta dessa??
ida- September 27, 2012 at 1:50 pm
men å vilken läcker
NEW POST: heygia - camila
VIEW POSTS - VIEW PROFILE