Fashionflair header
10:50 am - 25/09/2012

Vote for me!!

Posh Magazine

Ni har vär inte glömt den här outfiten som Rami tog på mig förra veckan? Posh Magazine har dragit igång något som heter bloggduellen. Jag är utvald och tävlar nu med denna outfiten. Den kommer att komma med både på webben och i tidningen. Skulle bli så otroligt glad om ni ville gå in och rösta på mig! Ni anar inte… (längst ner på sidan finns en ruta där man kryssar i) ♥

I hope that you haven’t forgotten about this outfit that Rami took at me last week? Posh Magazine has launched something called the blog duel. I am chosen and is now competing with this outfit. It will come with both online and in the magazine. Would be so happy if you wanted to vote for me! You have no idea … (bottom of the page there is a box where you vote) ♥

Leave a comment

Amanda- September 25, 2012 at 9:15 pm
Funkar inte för mig. D:
Zazza- September 25, 2012 at 6:51 pm
Har försökt jätte länge. Men kan inte rösta på dig!! Blir tokig. Ger upp snart:/
Monica- September 25, 2012 at 6:49 pm
Går inte att rösta på dig :/
E m e l i a G u n n a r s s o n- September 25, 2012 at 5:44 pm
Din stil är så cool , love it! Har röstat nu, hoppas du vinner! Kram :)
NEW POST: Madelene Billman - plateau jungle
VIEW POSTS - VIEW PROFILE