Fashionflair header
9:27 am - 24/09/2012

Morning

Kellogg’s all bran kan slänga sig i väggen. Det är Elle och en kopp te som är en bra start på dagen. Okej, jag smög in lite gröt med tranbär också. Dock så gjorde sig inte den i bild. Idag ska jag gå igenom källaren. Rensa och lägga i spara, sälja och skänka högar. Äntligen får jag det gjort!!

Kellogg’s all bran, yeah right. It’s Elle and a cup of tea that is a great start to the day. Okay, I snuck in a little porrage with cranberries aswell. However, I did’nt include it in the picture. Today I will go through the basement. Clear and present in store, sell and donate piles. Feels good to finally get it done!

Leave a comment

jag skulle dock byta ut teet mot kaffe, annars är min dag förstörd ;)
Michelle Bogar- September 24, 2012 at 1:35 pm
Bästa sättet att starta dagen på! Grym bild dessutom.
the garage starlets- September 24, 2012 at 11:49 am
Cool start for the day :) xoxo http://www.thegaragestarlets.com/
NEW POST: heygia - Teresa
VIEW POSTS - VIEW PROFILE