Fashionflair header
11:51 pm - 24/09/2012

Antik & Kuriosa

Sorry för de dåliga uppdateringarna idag. Dagen har rullat på och tiden har varit knapp. Mötte upp mina kollegor för lite middag och tjatter. Gick förbi den här fina second hand butiken på odengatan. Fick sån där mys-känsla i hela kroppen! Jag kände mig som ett litet barn när jag stod där utanför och önskade att jag var på andra sidan fönstret.

Sorry for the bad updates today. The hours have just run away. Met up with my colleagues for some dinner and chatter. Walked past this nice second hand store on Oden gatan here in Stockholm. Got of this cozy feeling in my body! I felt like a kid and wished that I was on the other side of the window.

Leave a comment

Amanda- September 25, 2012 at 9:15 pm
Fina bilder!
ida- September 25, 2012 at 8:01 am
såg verkligen mysig ut
NEW POST: Hilda Sandström - BEAUTY
VIEW POSTS - VIEW PROFILE