Fashionflair header
8:23 pm - 21/09/2012

Fashion icon – Anna Dello Russo

Så här ligger det till. Det finns inte någon som inspirerar mig så mycket som Anna Dello Russo. Hennes futuristiska och maximalistiska stil sopar banan med övriga mode eliten. Detta är i alla fall min åsikt!

Om ni skulle ha missat det så släpper Anna en accessoar kollektion för H&M den 4 Oktober. Om jag orkar tänker jag ställa mig och köa. Det är solbrillorna med krokodil (sista bilden) och ett armband som jag har fattat mest tycke för. Dock så är hela kollektionen helt fantastisk. Bilder finns här!

Here is the thing. One of my biggest fashion icones are Anna Dello Russo. She is taking over the fashion world with her futuristic and maximalistic style. This is my opinion!

I hope that you haven’t missed that Anna Dello Russo  is designing an accessory collection for H&M, wich will be in stores October 4th. If I manage to drag myself and stand in a line for two hours. I will try to get the crocodile sunglasses (last picture) and a bracelet. Actually, the entire collection really awesome. More pictures here!

Leave a comment

Jenaly- September 22, 2012 at 6:36 pm
she is fabulous. She always looks amazing. I could never pull off what she wears!! http://jenalyenns.blogspot.ca/
Heidi- September 21, 2012 at 9:22 pm
Hon är fantastisk! Och solglasögonen med krokodiler kommer det nog säkert att bli en fight om, de är riktigt coola, jag har själv fallit för dem, och för armbanden :)
IDASWARDROBE.com- September 21, 2012 at 9:06 pm
Fantastisk inspiration! Jag har spanat in ett par örhängen och ett par solisar! Och så skulle jag gärna ha resväskorna, så snygga!
NEW POST: Columbine - DINNER TIME IN BARCELONA
VIEW POSTS - VIEW PROFILE