Fashionflair header
1:11 pm - 21/09/2012

Family

Här är ett litet foto kollage från min lägenhet. Ni kan ju ignorera bilden på mig, haha! Jag brukar ju aldrig vara personlig på det sättet när det kommer till bloggen. Men tidigare idag fick jag en klump i magen. Har inte varit “hemma” i Falköping sen i början av juni. Kände en sådan otrolig saknad av min familj. Just nu får jag inte ihop tid till att åka hem heller. Familjen – Ni ska veta att jag älskar er och saknar er jätte mycket!

Here is a small photo collage from my apartment. You can ignore the picture of me, haha! I usually never being personal when it comes to my blog. But earlier today, I got this strange feeling in my stomach. Have not been “home” with my family in Falköping since the beginning of June. I just miss them so much. Right now I have so many project so I just dont have time to visit them. To my Family – I love you!

Leave a comment

Gloria- September 21, 2012 at 4:34 pm
Love this frames! http://www.gloria-agostina.com/wordpress
NEW POST: BY FUNDA - CANDY STRIPES
VIEW POSTS - VIEW PROFILE