Fashionflair header
1:11 pm - 20/09/2012

Black & White

Detta hade jag på mig på dagen igår. Ni får bilder på hela outfiten senare. Annars är det en stressig dag för mig. Först provningar och senBikbok.

I wore this yesterday. I give you the whole outfit later!!

 

Leave a comment

Jessica Rådne- September 20, 2012 at 4:04 pm
Hej Madelene, Jag heter Jessica Rådne och är redaktör på POSH Magazine (www.poshmagazine.se), som finns i butiker över hela Sverige med en upplaga på 35 000 ex, samt Posh24.se med över 100 000 unika besökare i veckan. Just nu håller jag på att planera vårt koncept "Modebloggsduellen" inför vårt nästa nummer som jag gärna skulle vilja ha med dig i! Maila mig så snart du kan så berättar jag mer! Mvh Jessica
Annathin- September 20, 2012 at 1:24 pm
Oh vad snyggt :)
NEW POST: heygia - camila
VIEW POSTS - VIEW PROFILE