Fashionflair header
10:08 am - 19/09/2012

My Closet – Sturegallerian

Igår slog My Closet upp portarna i en ny och större lokal inne i Sturegallerian. Jag hade möjligheten att få komma dit på vip-frukost och ta del av helt fantastiska plagg. My Closet är en multi-brand store med designers som Michael Kors, Busnel, Alice + Olivia, Karl Lagerfeld, Alexander McQueen med mera. Kolla även in hemsidan, här!

Yesterday My Closet opend a  new and larger store in Sturegallerian. I had the opportunity to get there on a VIP breakfast and take part in absolutely stunning garments. My Closet is a multi-brand store with designers like Michael Kors, Busnel, Alice + Olivia, Karl Lagerfeld, Alexander McQueen and many more. They also have a website, check it out here!

Leave a comment

ida- September 19, 2012 at 10:37 am
å de ser ju helt underbart ut
NEW POST: Eddie - Pure foods pesto chips
VIEW POSTS - VIEW PROFILE