Fashionflair header
1:05 pm - 18/09/2012

stripes

Detta hade jag på mig igår. Mössa, örhängen, tröja och manchester byxor från H&M, Kappan kommer från Bikbok. Idag har jag förövrigt varit på Vip-frulle inne i modegallerian där My Closet slår upp dörrarna idag. Nu ska jag kila iväg och möta upp Isabelle för ett lite styling möte. Later!

 

What I wore yesterday. Hat, earrings, shirt and corduroy pants from H&M, coat from BikBok. Today I have been on a VIP-breakfast inside the Gallerian (mall) where My Closet opens it’s doors today. Now I’m going to meet up with Isabelle for a little styling session. Later!

Leave a comment

Maiken- September 18, 2012 at 11:38 pm
Loves it! Hvordan fikser du håret ditt? :-)
Rebecca- September 18, 2012 at 7:10 pm
hej! tänkte höra om du kan tänka dig att sälja de vida, svart-vit randiga byxorna frånH&M? vill SÅ gärna ha dem, men de är slutsålda. alltid värt ett försök :)
ida- September 18, 2012 at 4:14 pm
vilken söt mössa!
NEW POST: BY FUNDA - EMBRYOLISSE CC CREAM
VIEW POSTS - VIEW PROFILE