Fashionflair header
1:14 pm - 14/09/2012

Årets chicaste gäst 2012

Jag släpade mig iväg till galan igår ändå. Trots att jag egentligen mådde piss. Men det visade sig vara värt mödan. Jag kammade hem priset Årets chicaste gäst! Ni anar inte hur glad jag är. Fick ett presentkort på Stockholm Market värt 10 000 kronor. Helt sanslöst! Jag vill tacka Charlotta och övriga Chic redaktionen för en fantastisk kväll och för att de valde mig till chicaste gästen! 

I dragged myself to the gala last night. Although I really felt like shit. But it proved to be worth the effort. I got the award for This years chicest guest! You have no idea how happy I am. Got a gift card at the Stockholm Market worth SEK 10 000 SEK. Completely insane! I want to thank Charlotta and other Chic editors for a great evening and for choosing me as the chicest guest!

Leave a comment

Emma- September 15, 2012 at 10:24 am
Åh!! Stort grattis till dig snygging! Grymt!
katerina- September 14, 2012 at 4:12 pm
congrats madelene!! that's great.definitelly you deserved it!! enjoy your win! kisses from czech republic
NEW POST: heygia - Hej Shiloh
VIEW POSTS - VIEW PROFILE