Fashionflair header
2:34 pm - 13/09/2012

To night – Chic Awards

Nu är det inte så jätte många timmar kvar tills Chic Galan 2012 drar igång. Denna inbjudan i plexiglas är både chic och passande. I alla fall så ligger jag just nu i soffan, ihoprullad till en boll med en filt runt mig och en kopp te i handen. Nej, känner mig fortfarande inte helt hundra. Men men, det ger sig. Jag har inte helt bestämt mig hur det blir ikväll. Klädseln för kvällen blir i så fall väldigt otippad. Jag som inte har haft krafter nog att ta mig utanför dörren de senaste dagarna fick helt enkelt ta av det jag hade och sy mig något. En liten sneak a peek får ni senare!

Now it’s not so many hours left until Chic Awards 2012 kicks off. This invitation of plexiglass is both chic and appropriate. In any case, as I lie on the couch right now, rolled into a ball with a blanket around me and a cup of tea in my hand. No, am still not totally well. I haven’t quite decided if I’m gonna go or not. Anyway, if  I’m goining I’m gonna wear something unexpected. I haven’t had the strength to take me outside the door the last few days. so I simply had to sew something. I’ll give you a small sneak a peek later!

Leave a comment

www.alexandrastyle.se- September 14, 2012 at 1:10 pm
COOOL! www.alexandrastyle.se
NEW POST: BY FUNDA - EMBRYOLISSE CC CREAM
VIEW POSTS - VIEW PROFILE