Fashionflair header
12:33 pm - 13/09/2012

Print Mainia

1. Topshop  2. Cubus  3. Monki  4. H&M  5. Nelly.com  6. H&M  7. Asos.com

JAG ÄLSKAR MÖNSTER MIXAR! Det kanske ni har förstått vid det här laget (jag skriver om det rätt ofta). Visst är det underbart att det är en av höstens stora trender. Jag är så trött på svarta raka kappor ihop med svarta byxor och grå stickat. NEJ, i år förväntar jag mig en höst fylld med färg och mönster mixar. Håller ni inte med? Högt upp på min lista är en mönstrad kostym. Kanske den från H&M som visas på bilden. Jag tänker Miu Miu höst/vinter 2012!

 I LOVE PATTERN MIXES! Perhaps you have understood that by now (I’m writing about it quite often). And it is wonderful that it is one of the fall’s biggest trends. I’m so tired of black coats straight up with black pants and gray knits. NO, this year, I expect to see more color and pattern. Do you agree? High on my list is a patterned suit. Maybe the from H&M as is shown in the picture. I think Miu Miu Fall/Winter 2012!

Leave a comment

elsaekman
elsaekman- September 13, 2012 at 11:51 pm
fattar du hur snygg du skulle va i den kostymen eller??!! Ba HOW YOU DOIN!!!!!
NEW POST: heygia - hejdå philly
VIEW POSTS - VIEW PROFILE